Loader Image
Get social with us!

În cadrul Cercului Științific de Oncologie și Radioterapie studenții și profesioniștii din cadrul domeniului oncologiei și radioterapiei promovează cele mai noi și performante practici terapeutice și de cercetare din domeniu.

De 10 ani, întâlnire noastre se desfășoara într-o atmosferă profesională și deschisă tuturor studenților, indiferent de anul de studiu. Cercul Științific de Oncologie și Radioterapie se află sub îndrumarea dl. Conf. Dr. Gabriel Kacsó și dl. Șef de lucrări Dr. Zsolt Fekete.

În vara anului 2016, Cercul este acceptat într-un program destinat cercurilor studențești de oncologie al American Society of Clinical Oncology (ASCO).  Astfel, începând cu 1 Noiembrie 2016, Cercul Științific de Oncologie și Radioterapie (în engleză Students’ Meeting on Medical and Radiation Oncology) se află sub egida ASCO și devine ASCO-sponsored Cancer Interest Group, alături de asociații studențești de la instituții precum Cornell University, Columbia University, University of Pennsylvania, Brown University și altele.  În Europa, Cercul se numără printre singurele 2 asociații acceptate în program, alături de Universitatea Complutense din Madrid, Spania.
Te așteptăm cu drag la ședințele noastre!

Află mai multe pe:  http://cerconco.wixsite.com/smro

Ne găsești pe Facebook la: https://www.facebook.com/groups/oncologyandradiotherapycluj/

Detalii
  • Data: 11 Apr 2017

  • Autor: OSM Cluj

  • Categorie :

  • Coordonator: Grigore Gafencu; Antonela Pântea

  • Email: pantea.antonela@gmail.com; grigore.gafencu@student.umfcluj.ro