Loader Image
Get social with us!

Suntem un grup de studenți pasionați de „țesutul nobil” și ne desfășurăm activitatea la Clinica de Neurochirurgie.

Activitatea teoretică presupune ședințe săptămânale unde se discută subiecte ce includ noțiuni de bază până la cele mai noi descoperiri în domeniile neurochirurgiei, neurologiei și neuroștiințelor în general. Prezentările ținute în cadrul cercului se adresează tuturor studenților, de la anul 1 până la anul 6 și inclusiv rezidenților care doresc să-și reamintească noțiunile fundamentale sau să îi îndrume pe cei mai mici. Cercul își desfășoară activitatea sub îndrumarea  domnului prof. dr. Ioan Ștefan Florian.

De asemenea, membrii cercului au oportunitatea de a efectua gărzi la Clinica de Neurochirurgie, de a participa la congrese de specialitate și de a elabora lucrări științifice.

Începând cu anul 2013 organizăm anual Masterclass-ul Neurochirugical – un curs de neurochirurgie adresat în special studenților, la care invităm ca lectori neurochirurgi renumiți din Europa pentru a discuta diverse aspecte ale Neurochirurgiei pe înțelesul studenților.

Cercul nostru este în permanentă căutare de studenți pasionați și serioși care să-i ducă mai departe tradiția.

Site Masterclass Neurochirurgical: http://neurosurgical-masterclass.com/

Grup Facebook: https://www.facebook.com/groups/158635490865827/

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/Cercul-Studentesc-de-Neurochirurgie-si-Neurologie-Cluj-Napoca-172571382800789/

Detalii