Loader Image
Get social with us!

Cercul Studențesc de Anestezie și Terapie Intensivă a fost fondat în anul 2013 sub egida catedrei ATI II a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”, având activitatea coordonată de către Asist. Univ. Dr. Dan Dîrzu. Obiectivele principale ale cercului constau în promovarea specialității ATI în rândul studenților mediciniști indiferent de anul de studiu și sprijinirea membrilor săi în a se implica în activităţi clinice, didactice şi ştiinţifice ce au legătură cu specialitatea Anestezie Terapie Intensivă.

În decursul anilor de existență, în cadrul Cercului Studențesc de Anestezie și Terapie Intensivă s-au organizat diverse activități: sesiuni de prezentări științifice şi workshop-uri (Management al căii aeriene, Rahianestezie și Astrup – Interpretare şi cazuri), precum și implicarea studenţilor in organizarea ediţiilor anuale ale Simpozionului Asociaţiei Române de Anestezie Regională.

De asenenea, studenţii au ocazia de a se înscrie intr-un program de gărzi care este postat la începutul fiecărei luni pe grupul de Facebook al cercului. In cadrul garzilor, studenţilor li se explică noţiuni teoretice şi li se arata manopere des întâlnite in ATI.

Grup Facebook:  https://www.facebook.com/groups/1428033250761505/

Pagina Facebook Asociatia Română de Anestezie Regională: https://www.facebook.com/simpozionarar/

 

 

Detalii
  • Data: 27 Apr 2017

  • Autor: OSM Cluj

  • Categorie :

  • Coordonator: Radu Gabriel Rotaru; Cristian Oancea

  • Email: rotaruradug@gmail.com; cristianoancea13@gmail.com