Project Description

Știm că poate sună puțin ciudat.. trupa de teatru a facultății de medicină, dar cu toate astea o parte dintre noi ne-am spus să încercăm!
Și suntem împreună în treaba asta (de oameni mai puțin mari) de doi ani deja, deci ne mândrim pe cât se poate. Trupa de teatru MEDISTIC este un alt fel de proiect din cadrul Organizației Studenților Mediciniști care se ocupă cu un alt fel de probleme. E o oportunitate să îți exprimi latura artistică de mult reprimată, să îți amintești cum e să simți totul extraordinar de intens! Îți amintește în principiu cum să râzi, să plângi cu poftă alături de colegii tăi și cum să-ncerci să-i înțelegi. După ce deprinzi toate astea (îți promitem, la toată lumea se întâmplă foarte ușor) începem să lucrăm la câte un spectacol în funcție de ce găsim după ce readucem la suprafață niște sentimente autentice.
Ce este cu adevărat important este că în acest proiect noi nu ne numic voluntari.. și nici nu facem voluntariat. Este o muncă colectivă ce se desfășoară într-un grup o idee mai restrâns de prieteni, pentru prieteni și apoi pentru restul lumii.
O să se lase cu workshopuri, repetiții, jocuri multe și prietenii de suflet. Te așteptăm!