Project Description

Sportul are o importanta deosebita in viata fiecaruia dintre noi, iar lipsa lui duce la probleme de sanatate pe care nimeni nu si le doreste.

“Sport pentru Sanatate” e un proiect care doreste sa introduca miscarea in rutina studentilor universitatii noastre, prin organizarea de evenimente sportive cat mai diverse. UMF Cup si Cupa Iuliu Hatieganu sunt cele 2 mari evenimente ale noastre, in care studentii universitatii se lupta sa pastreze cupele la ele acasa, jucand cu echipe de la toate universitatile din Cluj-Napoca. Daca esti un gamer care crede in capacitatile sale, te asteptam la cupa, pentru ca avem si aceasta sectiune.

Pe langa acestea, derulam si o campanie de promovare a sportului si a unei alimentatii sanatoase in randul elevilor de gimnaziu, cu scopul de a scadea sedentarismul in randul copiilor si a obezitatii.
Deoarece tinem mult la voluntarii nostri, avem grija sa le asiguram conditii cat mai bune pentru a face miscare. Colaborarea cu catedra de educatie fizica si sport a universitatii, dar si sponsorizarile si sprijinul din partea celor de la F.C. Universitatea ne-au ajutat sa ridicam aceste cupe la cu totul alt nivel.
Sportul nu inseamna doar miscare, ci si pasiune, implicare si un mod de viata sanatos atat fizic, cat si psihic.