Anunțăm deschiderea perioadei de depunere a candidaturilor pentru Comitetul de cămin (șef de cămin/ palier).

Informații importante referitoare la eligibilitatea candidaturilor pentru Comitetul de cămin (șef de cămin/ palier):

  1. Conform Art. 11, Cap.4 din Regulamentul OSM (pag. 58) : “Candidaţii trebuie să fie studenţi în cadrul UMF şi nu pot candida decât pentru Comitetul Căminului în care locuiesc.”
  2. Conform Art. 9, Cap.4 din Regulamentul OSM (pag. 57) : “Nu pot candida pentru Comitetul de Cămin studenţii anului întâi şi studenţii în an terminal.”
  3. Conform Art. 13, Cap.4 din Regulamentul OSM (pag. 58) : “Studenţii care au fost sancţionaţi pe durata şederii în cămin sau au fost demişi într-un mandat anterior nu au voie să ocupe funcţia de membru în Comitetul de Cămin.”
  4. Candidaturile trebuie să conțină:  Plan de candidatură, Curriculum Vitae.

Candidaturile se vor anunța prin:

  1. completarea formularului atașat până la data de 10.10.2018, ora 23:59. Link formular: https://goo.gl/forms/KVTry8j06qF2dVQx2
  2. anunțarea candidaturii pe grupul de facebook al căminului în care sunt cazați până la data de 10.10.2018, ora 23:59.

După depunerea candidaturilor și validarea lor, se va acorda un interval de 6 zile pentru desfășurarea campaniilor. Candidații declarați eligibili vor fi anunțați telefonic sau prin e-mail.

În data de 17.10.2018 vor avea loc alegerile, ora urmând a fi comunicată de către Comisia de Alegeri odată cu încheierea perioadei de depunere a candidaturilor.

Vă invităm să citiți cu atenție Drepturile și Obligațiile membrilor Comitetului de cămin (pag. 58-60) din Regulamentul OSM ( http://osmcluj.ro/informatii-utile/ ). Pentru orice nelămurire ne puteți contacta la vpi.osm@gmail.com .

O zi frumoasă!