Junior Summer MedSchool – JSM

            Junior Summer MedSchool este un proiect educațional de tineret ce se adresează elevilor de clasa a XI-a care doresc să experimenteze viața de student UMF-ist timp de două săptămâni.

            Scopul principal este de a ajuta liceenii să aleagă conștient și informat facultatea pe care o vor urma. Astfel, aceștia se vor familiariza cu metodele de predare, luând parte la cursuri și laboratoare, urmate de o sesiune de examene. Totodată, viitorii studenți vor avea ocazia să descopere atmosfera din cămine, învățatul la bibliotecă, viața socială, pe scurt tot ce înseamnă să fii student la Cluj. De asemenea, pe lângă programul de educație formal oferit, se urmărește crearea unei laturi de educație non-formală, prin intermediul următoarelor activități: dezbateri, traininguri, prelegeri, activități de socializare, discuții pe teme educaționale etc.

Sperăm că JSM îi va ajuta pe elevi să ia decizia cea mai potrivită în alegerea facultăţii pe care doresc să o urmeze și totodată, prin acest proiect dorim să stimulăm motivația intrinsecă a viitorilor studenți.

Coordonator: Straton Ancuța

 

_mg_6955 _mg_7175 dsc06369 dsc06592 dsc06782 dsc06925 dsc07365 dsc07414