Loader Image
Get social with us!

Depunere candidaturi președinte+membrii CD+coordonatori proiecte

1)Depunerea candidaturilor pentru președintele OSM se fac până vineri 28 aprilie ora 23:59 în sediul OSM din caminul X,cam.16.Conform regulamentului OSM art.25, alin 3 candidaturile trebuie să conțină CV, plan de candidatură și scrisoare de intenție. Candidaturile se depun în prezența unui membru al Consiliului Director.


2)Alegerile pentru președinte vor avea loc pe data de 10 MAI, interval orar 13:00-20:00 in aula de pe V.Babeș.


3)Perioada depunerii candidaturilor pentru funcțiile din Consiliul Director este între 27 aprilie-12 mai ora 23:59. Acestea trebuie să conțină CV, plan de candidatură și scrisoare de intenție și se trimit online pe adresa de e-mail osmcluj@gmail.com.
Conform art.26 alin.4 din regulamentul OSM acestea vor fi făcute publice pe site-ul OSM după încheierea termenului limită. Conform art 26, alin.2 pot candida pentru funcţiile din CD studenţi ai Facultăţii de Medicină deveniți membri activi OSM cu cel puțin 3 luni înaintea depunerii candidaturii. Alegerea membrilor noului Consiliu Director va avea loc în cadrul Adunării Generale de pe data de 16 mai.


4)Perioada depunerii candidaturilor pentru Coordonator de Proiect este până la data de 5 mai ora 23:59. Acestea trebuie să conțina CV, plan de candidatură și scrisoare de intenție. Candidaturile se depun online la adresa de e-mail osmcluj@gmail.com

User Comments ( 1 )

Give a Reply