Loader Image
Get social with us!

Campanie de strângere de donatori de sânge

În perioada 8-12 mai 2017 proiectul „Donează sânge! Fii erou!” având ca parteneri principali LIONS Genesis organizează o nouă campanie de strângere de donatori de sânge.

 

Scopul acestei campanii este acela de a ajuta la ameliorarea deficitului de sânge cu care se confruntă clinicile clujene și în același timp de a crește nivelul de conștientizare și educare a populației generale referitor la importanța donatului constant de sânge.

Grupul țintă este reprezentat de persoane cu vârsta între 18 și 60 de ani, care locuiesc în Cluj-Napoca și îndeplinesc condițiile de donator.

Campania din acest an este una organizată la nivel național și are loc în 10 orașe simulat: București, Constanța, Iași, Brașov, Sibiu, Craiova, Timișoara, Tg. Mureș, Oradea și Cluj-Napoca. De asemenea campania este parte dintr-un proiect mai amplu, proiect care vizează pe lângă facilitarea accesului la informații de către donatorii de sânge și educarea lor constantă și renovarea și achiziționarea de aparatură medicală pentru Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Cluj și lansarea aplicației www.donez450.ro care este o platformă online pentru donatorii de sânge.

 

Vă așteptăm să deveniți eroi, în perioada 8-12 mai la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Cluj-Napoca, pe strada Nicolae Bălcescu nr.18.

No Comments

Give a Reply