bring-the-canghe

Bring the change!

Sistemul medical romanesc este unul inca in dezvoltare. Se cunoaste faptul ca medicina in Romania nu va creste fara dotarile necesare si fara oamenii pasionati si instruiti sa le foloseasca la maxima lor capacitate.

Acest proiect tinteste sa acopere aceste nevoi financiare si de aparatura.
Desfasurarea proiectului cuprinde doua faze de obtinere a fondurilor necesare : un bal caritabil ce va servi drept punct de pornire prin donatiile obtinute (folosite apoi ca si cota de co-finantare) pentru declansarea unei proceduri de accesare de granturi europene pe baza carora se va realiza achizitionarea aparaturii.
Structura proiectului este una bazata pe departamente aflate sub supravegherea celor doi coordonatori generali, ce vor colabora cu o firma de consultanta pentru fonduri europene.
Este timpul sa aratam care este adevaratul potential de implicare al studentului in societate. Sa aratam ca daca o idee trezeste in oameni o scanteie, e doar o chestiune de timp pana cand se va aparea miscarea ce va cataliza schimbarea, iar pe baza acesteia vom creste atat ca oameni, cat si ca societate. Este timpul sa aratam ca se poate! Va asteptam alaturi de noi!

Coordonatori

Toader Diana și Dascălu Alexandru

Related Posts

volu
Oare ce-i cu OSM-ul ăsta? Oare să ma implic și eu? Oare ei ma vor în echipa lor?
 
It recommended the rendering of the Command Exit model

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *